Kind

COMMUNIE

LENTEFEEST

Natuurlijk & speels

Hoe ga ik te werk?

 

Wanneer ik kinderen fotografeer probeer ik dit in de meest pure vorm te doen.

Zo probeer ik steeds een tijdloze stijl te hanteren en hoeven ze zich later niet te schamen over foto’s die in hun jonge jaren getrokken zijn (zoals we soms zelf wel voorhebben). 

Laat ons verder het kind vooral kind laten zijn, hoe zotter een spontaner hoe liever!

 

Bij een shoot voor een communie of lentefeest staat het kind centraal. Hierbij probeer ik  allereerst steeds wat neutrale portretten te maken zonder attributen zodat de focus op het kind ligt. Een puur portret van het kind hoe hij/zij is. Wil je graag de fotoshoot iets persoonlijker maken dan kunnen we steeds attributen of iets uit de hobby's van het kind betrekken in de fotoshoot. Ik sta ook steeds open voor leuke ideeën en locaties ! Alles wat jullie mee bepalen maakt de fotoshoot persoonlijker.

In studio of op locatie?

Er kan in studio of op locatie gewerkt worden.

Indien je op locatie kiest word er steeds in overleg een locatie afgesproken. Dit kan een natuurdomein, bos of park zijn. Maar kan ook even goed een speeltuin of locatie waar het zijn hobby uitoefent zijn. Het voornaamste bij op locatie is dat zo goed als alles met natuurlijk licht gefotografeerd word. Mijn persoonlijke voorkeur gaat hierdoor ook naar op locatie voor kinderen.

 

Indien je studio(verlichting) verkiest dan is dit ietsjes anders dan gewoonlijk. Ik beschik namelijk niet over een vaste studio dus ik kom met mijn mobiele studio naar jullie thuis. Op deze manier blijft het voor een kind in zijn vertrouwde omgeving. Vooraf word uiteraard even nagegaan wat er mogelijk is (de praktische kant). Maar indien mogelijk en gewenst probeer ik steeds een deel van je huis/ruimte te betrekken in de beelden, zo blijft het persoonlijker en zijn de thuisstudio’s toch weer telkens wat anders. Zo kan je meer variatie brengen in de studiesessies en ontstaat er ineens ook meer diepte in de beelden waardoor ze ook minder statisch lijken. Indien je dit niet wenst heb ik uiteraard altijd mijn achtergrondsysteem mee, met keuze tussen witte of zwarte achtergrond.

Hoe je kiest tussen "op locatie" of "studio" hangt wat vast met het karakter van het kind en uiteraard van wat je in gedachten had. Op locatie past een kind zich sneller aan gezien daar ook veel andere prikkels zijn, hierdoor zijn ze vaak iets sneller hun spontane zelve. In studio ligt de focus helemaal op het kind maar kan het totaal beeld al wat statischer zijn omdat studio beperkt blijft in ruimte en mogelijkheden.

Ik kan je zeker helpen in het maken van jullie keuze hierin.

MINI SHOOT - 30MIN.

Geschikt voor portretten van 1 kind gefotografeerd in natuurlijk licht.

Net genoeg tijd om wat leuke portretten te bekomen van een kind zonder dat het te lang gaat duren voor hen.

BASIS SHOOT - 1 UUR

Verkies je een sessie met studio verlichting dan ga je beter voor een basis shoot.

Indien je kind eerder verlegen is kan deze optie ook beter zijn gezien er iets meer tijd is om te ontdooien in een uur dan in een half uur. Eens gewend aan elkaar kunnen we starten met de individuele portretten. 

In een sessie van een uur is er ook nog wat ruimte indien de broers en zusjes eens mee op de foto willen. Of misschien liever het hele gezin?

REPORTAGE OP DE DAG ZELF

Verkies je om de dag zelf in beeld te laten brengen. De kerkelijke dienst of het feest, dat is uiteraard ook mogelijk. Contacteer me voor meer info, zo kan ik een offerte op maat opstellen.

OPTIES

- KAARTJES
  Steeds 
met gepersonaliseerde layout.

  Klik hier        voor meer info.

- STOEFBOEKJE of ALBUM

  Een boekje met de mooiste foto's van 

  de fotosessie of reportage. 

  Een fotoalbum kan vanaf 35€, contacteer

  me voor meer info.

- FOTOPRINTS OF ANDER DRUKWERK 

  Klik hier voor de lijst met drukwerk.

- FUNARTIKELEN

  Er zijn tal van leuke funartikels waarop je
  foto kan afgedrukt worden, enkele
  voorbeelden: tas, tshirt, klok, kussen,
  pennenzak, muismat, stickers, brooddoos,
  gsmhoesje, puzzel, sleutelhanger,...

  Vraag gerust naar meer info!

© 2017-2020, Victorine Légassa, all rights reserved.
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon

FOLLOW ME ON